Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2019 NASCAR WHELEN EURO SERIES - SEMI FINALS 1&2 
NASCAR GP GERMANY - HOCKENHEIMRING

DOWNLOAD IN PDF | RACE CENTER

Thursday, September 19

08:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes
15:00 – 19:00 All CARS TECHNICAL INSPECTIONS (Technical Area)

Friday, September 20

09:00 – 09:40 Elite 1 PRIVATE PRACTICE (40 Min)
09:40 – 10:20 Elite 2 PRIVATE PRACTICE (40 Min)
11:25 – 11:55 Elite 1 FREE PRACTICE 1 (30 min)
12:00 – 12:30 Elite 2 FREE PRACTICE 1 (30 min)
14:00 – 14:30 Elite 1 FREE PRACTICE 2 (30 min)
14:35 – 15:05 Elite 2 FREE PRACTICE 2 (30 min)
15:30 – 16:00 All MANDATORY BRIEFING Drivers / Crew-chiefs / Spotters (Briefing room)
16:20 – 16:50 Elite Club SESSION 1 (30 min)
16:55 – 17:25 Elite Club  SESSION 2 (30 min)
17:30 – 18:00 Elite Club  SESSION 3 (30 min)

Saturday, September 21

10:00 – 10:10 Elite 1 QUALIFYING (10 min)
10:15 – 10:20 Elite 1 SUPERPOLE (5 min)
10:30 – 10:50 Elite 2 QUALIFYING (20 min)
10:55 – 11:00 Elite 2 SUPERPOLE (5 min)
12:45 – 13:15 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:20 Elite 1 National anthems (USA followed by Germany)
13:30 Elite 1 ELITE 1 Race 1 (20 LAPS – 73.84 Km) – Green Flag 1 Pace lap
17:00 Elite 2 ELITE 2 Race 1 (16 LAPS – 59.072 Km) – Green Flag 1 Pace lap

Sunday, September 22

09:00 – 09:10 All WARMUP (10 min)
10:50 Elite 2 ELITE 2 Race 2 (16 LAPS – 59.072 Km) – Green Flag 1 Pace lap
13:45 – 14:05 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
14:05 Elite 1 National anthems (USA followed by Germany)
14:15 Elite 1 ELITE 1 Race 2 (20 LAPS – 73.84 Km) – Green Flag 1 Pace lap