Skip to content
 Promo Image

2022 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 5&6 
NASCAR GP ITALY - AUTODROMO DI VALLELUNGA
DOWNLOAD PDF | RACE CENTER | TICKETS | FESTIVAL TIMETABLE

Thursday, July 7
18:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes
Friday, July 8
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
10:00 – 10:30 Club Chall SESSION 2 (30 min)
11:00 – 11:30 Club Chall SESSION 3 (30 min)
11:35 – 11:50 Club Chall Podium Club Challenge
12:30 – 13:00 All Drivers Briefing
14:00 – 14:30 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:40 – 15:10 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:20 – 16:50 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:00 – 17:30 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)
Saturday, July 9
10:00 – 10:15 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (15 min)
10:20 – 10:25 EN PRO EuroNASCAR PRO SUPERPOLE (5 min)
10:40 – 11:00 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
13:30 – 13:45 All GRID WALK
14:00 – 14:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 73.80 KM)
14:45 – 15:00 EN PRO Podium Ceremony
17:00 – 17:35 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (15 LAPS – 61.50 KM)
17:40 – 17:55 EN 2 Podium Ceremony
Sunday, July 10
09:00 – 09:10 EN PRO & 2 WARMUP (10 min)
10:30 – 11:05 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 61.50 KM)
11:10 – 11:25 EN 2 Podium Ceremony
13:30 – 13:45 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
14:00 – 14:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 73.80 KM)
14:45 – 15:00 EN PRO Podium Ceremony