Skip to content
 Promo Image

2022 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 7&8 
NASCAR GP CZECH REPUBLIC - AUTODROM MOST

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, September 1st

12:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday September 2nd

08:15 – 08:30 All Club Challenge Drivers Registration Signing
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
09:15 – 10:00 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING
10:10 – 10:40 Club Chall SESSION 2 (30 min)
11:30 – 12:00 Club Chall SESSION 3 (30 min)
12:15 Club Chall Podium Club Challenge
14:10 – 14:40 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:50 – 15:20 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:50 – 17:20 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:30 – 18:00 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday September 3rd

10:50 – 11:05 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (15 min)
11:10 – 11:15 EN PRO EuroNASCAR PRO SUPERPOLE (5 min)
11:30 – 11:50 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
13:40 EN PRO National anthems
13:49 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
13:50 – 14:30 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (17 LAPS – 71.57 KM)
14:35 – 14:50 EN PRO Podium Ceremony
18:04 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
18:05 – 18:40 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (14 LAPS – 58.94 KM)
18:45 – 19:00 EN 2 Podium Ceremony

Sunday September 4th

09:05 – 09:15 All WARMUP (10 min)
11:04 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
11:05 – 11:40 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (14 LAPS – 58.94 KM)
11:45 – 12:00 EN 2 Podium Ceremony
14:50 EN PRO National anthems
14:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
15:00 – 15:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (17 LAPS – 71.57 KM)
15:45 – 16:00 EN PRO Podium Ceremony