Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2020 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 5&6 
FRACASSO NASCAR GP CROATIA - AUTOMOTODROM GROBNIK

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, November 12

14:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, November 13

09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
10:00 – 10:30 Club Chall SESSION 2 (30 min)
10:35 – 11:05 Club Chall SESSION 3 (30 min)
11:10 – 11:25 Club Chall Podium Club Challenge
11:30 – 12:30 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
13:00 – 13:30 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
13:35 – 14:05 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
14:55 – 15:25 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
15:30 – 16:00 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, November 14

09:00 – 09:30 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
09:40 – 10:10 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
11:39 EN PRO National anthems
11:44 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
11:45 – 12:20 EN PRO EuroNASCAR 2 RACE 1 (14 LAPS – 58.35 Km) – Green Flag 1 Pace lap
12:25 – 12:40 EN PRO Podium Ceremony
15:09 EN 2 National anthems
15:14 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
15:15 – 15:55 EN 2 EuroNASCAR PRO RACE 1 (17 LAPS – 70.86 Km) – Green Flag 1 Pace lap
16:00 – 16:15 EN 2 Podium Ceremony

Sunday October 4

09:00 – 09:10 All WARMUP (10 min)
10:24 EN 2 National anthems
10:29 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
10:30 – 11:05 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (14 LAPS – 58.35 Km) – Green Flag 1 Pace lap
11:10 – 11:25 EN 2 Podium Ceremony
14:09 EN PRO National anthems
14:14 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
14:15 – 14:55 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (17 LAPS – 70.86 Km) – Green Flag 1 Pace lap
15:00 – 15:15 EN PRO Podium Ceremony