Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2020 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 3&4 
NASCAR GP BELGIUM - CIRCUIT ZOLDER

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Wednesday, September 30

14:00 – 20:30 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Thursday, October 1

08:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes
11:25 – 11:55 Club Chall SESSION 1 (30 min)
13:05 – 13:35 Club Chall SESSION 2 (30 min)
15:05 – 15:35 Club Chall SESSION 3 (30 min)

Friday, October 2

10:00 – 11:00 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
14:05 – 14:35 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:45 – 15:15 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:35 – 17:05 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:15 – 17:45 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, October 3

09:05 – 09:35 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
10:40 – 11:10 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
14:19 EN PRO National anthems
14:24 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
14:25 – 15:05 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 72.20 Km) – Green Flag 1 Pace lap
15:10 – 15:25 EN PRO Podium Ceremony
17:09 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
17:10 – 17:40 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (15 LAPS – 60.17 Km) – Green Flag 1 Pace lap
17:40 – 17:55 EN 2 Podium Ceremony

Sunday October 4

10:05 – 10:15 All WARMUP (10 min)
11:19 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
11:20 – 11:55 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 60.17 Km) – Green Flag 1 Pace lap
12:00 – 12:15 EN 2 Podium Ceremony
16:14 EN PRO National anthems
16:19 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
16:20 – 17:00 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 72.20 Km) – Green Flag 1 Pace lap
17:05 – 17:20 EN PRO Podium Ceremony