Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2020 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 7&8 
NASCAR GP SPAIN - CIRCUIT RICARDO TORMO

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Wednesday, December 2

15:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Thursday, December 3

08:00 – 08:45 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
09:40 – 10:10 Club Chall SESSION 2 (30 min)
10:15 – 10:45 Club Chall SESSION 3 (30 min)
10:50 – 11:00 Club Chall Podium Club Challenge
11:25 – 11:55 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
12:00 – 12:30 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
13:30 – 14:00 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
14:05 – 14:35 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)
16:00 – 16:30 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
16:40 – 17:10 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)

Friday, December 4

08:54 EN 2 National anthems
08:59 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
09:00 – 09:35 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (15 LAPS – 60.75 KM)
09:40 – 09:55 EN 2 Podium Ceremony
12:54 EN PRO National anthems
12:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
13:00 – 13:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 72.90 KM)
13:45 – 14:00 EN PRO Podium Ceremony
16:09 EN 2 National anthems
16:14 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
16:15 – 16:50 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 60.75 KM)
16:55 – 17:10 EN 2 Podium Ceremony

Saturday, December 5

08:54 EN PRO National anthems
08:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
09:00 – 09:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 72.90 KM)
09:45 – 10:00 EN PRO Podium Ceremony