Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2021 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 03&04 
NASCAR GP UK - BRANDS HATCH INDY CIRCUIT

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

LOCAL TIME CEST TIME EVENT

Thursday, July 1

18:00 19:00 Teams PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, July 2

12:00 – 13:00 13:00 – 14:00 All Drivers Registration Signing (NWES Office)
13:20 – 13:50 14:20 – 14:50 ENPRO PRACTICE 1 (30 min)
13:55 – 14:25 14:55 – 15:25 EN2 PRACTICE 1 (30 min)
16:10 – 16:40 17:10 – 17:40 ENPRO PRACTICE 2 (30 min)
16:45 – 17:15 17:45 – 18:15 EN2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, July 3

09:50 – 10:20 10:50 – 11:20 ENPRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
10:30 – 11:00 11:30 – 12:00 EN2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
12:20 – 12:55 13:20 – 13:55 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
12:59 13:59 ENPRO National anthems
13:04 14:04 ENPRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
13:05 – 13:45 14:05 – 14:45 ENPRO EuroNASCAR PRO Race 1 (38 LAPS – 74.10 Km) – Green Flag 2 Pace laps
13:50 – 14:05 14:50 – 15:05 ENPRO Podium Ceremony
16:04 17:04 EN2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
16:05 – 16:40 17:05 – 17:40 EN2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (30 LAPS – 58.50 Km) – Green Flag 2 Pace laps
16:45 – 17:00 17:45 – 18:00 EN2 Podium Ceremony

Sunday, July 4

09:20 – 09:50 10:20 – 10:50 All PIT WALK & AUTOGRAPH SESSION
10:00 – 10:10 11:00 – 11:10 All WARMUP (10 min)
12:20 – 13:20 13:20 – 14:20 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:24 14:24 ENPRO National anthems
13:29 14:29 ENPRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
13:30 – 14:10 14:30 – 15:10 ENPRO EuroNASCAR PRO Race 2 (38 LAPS – 74.10 Km) – Green Flag 2 Pace laps
14:15 – 14:30 15:15 – 15:30 ENPRO Podium Ceremony
16:34 17:34 EN2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
16:35 – 17:10 17:35 – 18:10 EN2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (30 LAPS – 58.50 Km) – Green Flag 2 Pace laps
17:15 – 17:30 18:15 – 18:30 EN2 Podium Ceremony