Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2021 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 03&04 
NASCAR GP UK - BRANDS HATCH INDY CIRCUIT

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

LOCAL TIME CEST TIME EVENT

Thursday, July 1

18:00 19:00 Teams PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, July 2

12:00 – 13:00 13:00 – 14:00 All Drivers Registration Signing (NWES Office)
13:20 – 13:50 14:20 – 14:50 ENPRO PRACTICE 1 (30 min)
13:55 – 14:25 14:55 – 15:25 EN2 PRACTICE 1 (30 min)
16:10 – 16:40 17:10 – 17:40 ENPRO PRACTICE 2 (30 min)
16:45 – 17:15 17:45 – 18:15 EN2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, July 3

09:00 – 09:30 10:00 – 10:30 ENPRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
09:40 – 10:10 10:40 – 11:10 EN2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
12:45 13:45 ENPRO National anthems
12:57 13:57 ENPRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
12:58 – 13:40 13:58 – 14:40 ENPRO EuroNASCAR PRO Race 1 (38 LAPS – 74.10 Km) – Green Flag 2 Pace laps
13:45 – 14:00 14:45 – 15:00 ENPRO Podium Ceremony
16:02 17:02 EN2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
16:03 – 16:40 17:03 – 17:40 EN2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (30 LAPS – 58.50 Km) – Green Flag 2 Pace laps
16:45 – 17:00 17:45 – 18:00 EN2 Podium Ceremony

Sunday, July 4

10:00 – 10:10 11:00 – 11:10 All WARMUP (10 min)
12:45 13:45 ENPRO National anthems
12:57 13:57 ENPRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
12:58 – 13:40 13:58 – 14:40 ENPRO EuroNASCAR PRO Race 2 (38 LAPS – 74.10 Km) – Green Flag 2 Pace laps
13:45 – 14:00 14:45 – 15:00 ENPRO Podium Ceremony
16:12 17:12 EN2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshall
16:13 – 16:50 17:13 – 18:50 EN2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (30 LAPS – 58.50 Km) – Green Flag 2 Pace laps
16:55 – 17:10 17:55 – 18:10 EN2 Podium Ceremony