Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2021 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 5&6 
NASCAR GP CZECH REPUBLIC - AUTODROM MOST

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, August 26

14:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, August 27

08:15 – 08:45 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
10:20 – 10:50 Club Chall SESSION 2 (30 min)
11:30 – 12:00 Club Chall SESSION 3 (30 min)
12:05 – 12:20 Club Chall Podium Club Challenge
12:00 – 13:00 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
13:50 – 14:20 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:30 – 15:00 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:35 – 17:05 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:15 – 17:45 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, August 28

10:05 – 10:35 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
10:45 – 11:15 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
13:40 EN PRO National anthems
13:54 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
13:55 – 14:35 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (17 LAPS – 71.57 KM)
14:40 – 14:55 EN PRO Podium Ceremony
16:07 EN 2 National anthems
16:19 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
16:20 – 16:55 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (14 LAPS – 58.94 KM)
17:00 – 17:15 EN 2 Podium Ceremony

Sunday, August 29

09:20 – 09:30 All WARMUP (10 min)
10:15 EN 2 National anthems
10:24 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
10:25 – 11:00 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (14 LAPS – 58.94 KM)
11:05 – 11:20 EN 2 Podium Ceremony
14:40 – 15:00 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
15:05 EN PRO National anthems
15:19 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
15:20 – 16:00 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (17 LAPS – 71.57 KM)
16:05 – 16:20 EN PRO Podium Ceremony