Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2021 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 7&8 
NASCAR GP CROATIA - AUTOMOTODROM GROBNIK

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, September 16

18:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, September 17

08:15 – 08:45 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
10:00 – 10:30 Club Chall SESSION 2 (30 min)
10:40 – 11:10 Club Chall SESSION 3 (30 min)
11:15 – 11:30 Club Chall Podium Club Challenge
12:30 – 13:00 All DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
14:00 – 14:30 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:40 – 15:10 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:20 – 16:50 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:00 – 17:30 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, September 18

10:00 – 10:30 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
10:40 – 11:10 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
13:20 – 13:50 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:54 EN PRO National anthems
13:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
14:00 – 14:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (17 LAPS – 70.86 KM)
14:45 – 15:00 EN PRO Podium Ceremony
16:54 EN 2 National anthems
16:59 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
17:00 – 17:35 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (14 LAPS – 58.35 KM)
17:40 – 17:55 EN 2 Podium Ceremony

Sunday, August 29

09:00 – 09:10 All WARMUP (10 min)
10:24 EN 2 National anthems
10:29 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
10:30 – 11:05 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (14 LAPS – 58.35 KM)
11:10 – 11:25 EN 2 Podium Ceremony
14:00 – 14:30 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
14:39 EN PRO National anthems
14:44 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
14:45 – 15:25 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (17 LAPS – 70.86 KM)
15:30 – 15:45 EN PRO Podium Ceremony