Skip to content
Nwes Horizontal 01Nwes Horizontal 01

2021 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Finals 1&2 
NASCAR GP ITALY - AUTODROMO DI VALLELUNGA
DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, October 28
08:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes
Friday, October 29
08:15 – 08:30 Club Chall DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
08:30 – 09:30 EN PRO & 2 DRIVERS REGISTRATION SIGNING (NWES Office)
09:00 – 09:30 Club Chall SESSION 1 (30 min)
09:55 – 10:25 Club Chall SESSION 2 (30 min)
10:55 – 11:25 Club Chall SESSION 3 (30 min)
11:30 – 11:45 Club Chall Podium Club Challenge
13:35 – 14:05 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:35 – 15:05 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
15:35 – 16:05 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
16:30 – 17:00 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)
Saturday, October 30
09:45 – 10:15 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (30 min)
10:25 – 10:55 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (30 min)
13:12 – 13:22 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:25 EN PRO National anthems
13:34 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
13:35 – 14:15 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 73.80 KM)
14:20 – 14:35 EN PRO Podium Ceremony
16:27 EN 2 National anthems
16:34 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
16:35 – 17:10 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (15 LAPS – 61.50 KM)
17:15 – 17:30 EN 2 Podium Ceremony
Sunday, October 31
09:00 – 09:10 EN PRO & 2 WARMUP (10 min)
10:07 – 10:17 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
10:20 EN 2 National anthems
10:29 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
10:30 – 11:05 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 61.50 KM)
11:10 – 11:25 EN 2 Podium Ceremony
11:25 – 11:40 EN 2 EuroNASCAR 2 SEASON PRIZE GIVING on the podium
11:45 – 12:15 All PIT WALK & AUTOGRAPH SESSION (Teams Garages pit-lane side must be open)
13:37 – 13:47 All GRID WALK & AUTOGRAPH SESSION
13:50 EN PRO National anthems
13:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
14:00 – 14:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 73.80 KM)
14:45 – 15:00 EN PRO Podium Ceremony
15:00 – 15:15 EN PRO EuroNASCAR PRO SEASON PRIZE GIVING on the podium
17:00 All SEASON FINALS COCKTAIL (all teams and drivers invited)