Skip to content
 Promo Image

2022 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 1&2 
NASCAR GP SPAIN - CIRCUIT RICARDO TORMO

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Wednesday, May 12

18:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Thursday, May 13

14:00 – 17:00 All Pre-season Private Practice

Friday, May 14

09:40 – 10:10 Club Chall SESSION 1 (30 min)
11:00 – 11:30 Club Chall SESSION 2 (30 min)
11:40 – 12:10 Club Chall SESSION 3 (30 min)
12:15 – 12:30 Club Chall Podium Club Challenge
13:40 – 14:10 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:20 – 14:50 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:40 – 17:10 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
17:20 – 17:50 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, May 15

10:00 – 10:15 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (15 min)
10:20 – 10:25 EN PRO EuroNASCAR PRO SUPERPOLE (5 min)
10:40 – 11:00 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (20 min)
12:55 – 13:15 All Grid Walk
13:30 – 14:10 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 72.90 KM)
14:15 – 14:30 EN PRO Podium Ceremony
17:15 – 17:50 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 60.75 KM)
17:55 – 18.10 EN 2 Podium Ceremony

Sunday, May 16

09:10 – 09:20 All WARMUP (10 min)
11:15– 11:50 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 60.75 KM)
11:55 – 12:10 EN 2 Podium Ceremony
13:55 – 14:15 All Grid Walk
14:30 – 15:10 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 72.90 KM)
15:10 – 15:25 EN PRO Podium Ceremony