Skip to content
 Promo Image

2022 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 3&4 
NASCAR GP UK - BRANDS HATCH INDY CIRCUIT

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Thursday, June 9 (All times are local times)

14:00 – 17:00 All PADDOCK OPENS for installation of teams in pit-boxes

Friday, June 10 (All times are local times)

13:00 – 13:30 (14:00 – 14:30 CEST) EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
13:40 – 14:10 (14:40 – 15:10 CEST) EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
15:50 – 16:20 (16:50 – 17:20 CEST) EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
16:30 – 17:00 (17:30 – 18:00 CEST) EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, June 11 (All times are local times)

09:00 – 09:10 (10:00 – 10:10 CEST)  EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING Group 1 (10 min)
09:15 – 09:25 (10:15 – 10:25 CEST) EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING Group 2 (10 min)
09:30 – 09:35 (10:30 – 10:40 CEST) EN PRO EuroNASCAR PRO SUPERPOLE – 10 Fastest cars of combined Groups 1 & 2 (10 min)
09:45 – 09:55 (10:45 – 10:55 CEST) EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING Group 1 (10 min)
10:00 – 10:1o (11:00 – 11:10 CEST) EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING Group 2 (10 min)
12:30 – 13:05 (13:30 – 14:05 CEST) All Grid Walk & Autograph Session
13:25 – 14:05 (14:25 – 15:05 CEST) EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (38 LAPS – 74.10 KM)
14:10 – 14:25 ( 15:10 – 15:25 CEST) EN PRO Podium Ceremony
16:35 – 17:10 (17:35 – 18:10 CEST) EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (31 LAPS – 60.45 KM)
17:15 – 17.30 (18:15 – 18:30 CEST) EN 2 Podium Ceremony

Sunday, June 12 (All times are local times)

09:20 – 09:50 (10:20 – 10:50 CEST) All Pit Walk & Autograph Session
10:20 – 10:30 (11:20 – 11:50 CEST) All WARMUP (10 min)
12:50 – 13:30 (13:20 – 13:50 CEST) All Grid Walk & Autograph Session
13:50 – 14:30 (14:50 – 15:30 CEST) EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (38 LAPS – 74.10 KM)
14:35 – 14:50 (15:35 – 15:50 CEST) EN PRO Podium Ceremony
16:20– 16:55 (17:20 – 17:55 CEST) EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (31 LAPS – 60.45 KM)
17:00 – 17:15 (18:00 – 18:15 CEST) EN 2 Podium Ceremony