Skip to content
 Promo Image

2022 NASCAR WHELEN EURO SERIES - Rounds 9&10 
NASCAR GP BELGIUM - CIRCUIT ZOLDER

DOWNLOAD PDF | RACE CENTER

Wednesday, October 5

14:00 – 20:00 All PADDOCK OPENING FOR TEAMS INSTALLATIONS (NASCAR Teams located in Pitboxes)

Thursday, October 6

07:30 – 08:45 All PADDOCK OPENING FOR TEAMS INSTALLATIONS (NASCAR Teams located in Pitboxes)
11:25 – 11:55 Club Chal SESSION 1 (30 min)
13:05 – 13:35 Club Chal SESSION 2 (30 min)
15:05 – 15:35 Club Chal SESSION 3 (30 min)
15:40 Club Chal Podium Club Challenge
16:30 – 18:30 Club Chal PARADE IN TOWN and Autograph sessions

Friday, October 7

14:05 – 14:35 EN PRO PRACTICE 1 (30 min)
14:45 – 15:15 EN 2 PRACTICE 1 (30 min)
16:05 – 16:35 EN PRO PRACTICE 2 (30 min)
16:45 – 17:15 EN 2 PRACTICE 2 (30 min)

Saturday, October 8

09:50 – 10:05 EN PRO EuroNASCAR PRO QUALIFYING (15 min)
10:10 – 10:15 EN PRO EuroNASCAR PRO SUPERPOLE (5 min)
10:30 – 10:50 EN 2 EuroNASCAR 2 QUALIFYING (20 min)
13:38 EN PRO National anthems
13:44 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
13:45 – 14:25 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 1 (18 LAPS – 72.20 Km)
14:30 – 14:45 EN PRO Podium Ceremony
16:38 EN 2 National anthems
16:44 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
16:45 – 17:20 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 1 (15 LAPS – 60.17 Km)
17:25 – 17:40 EN 2 Podium Ceremony

Sunday, October 9

09:00 – 09:45 All PIT WALK & Autograph session
10:05 – 10:15 All WARMUP (Open to EN-PRO and/or EN-2 drivers)
10:08 – 10:15 EN 2 VIP GRID WALK
11:13 EN 2 National anthems
11:19 EN 2 “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
11:20 – 11:55 EN 2 EuroNASCAR 2 RACE 2 (15 LAPS – 60.17 Km)
12:00 – 12:15 EN 2 Podium Ceremony
13:50 EN PRO National anthems
13:59 EN PRO “Drivers Start your engines” by race Grand Marshal
14:00 – 14:40 EN PRO EuroNASCAR PRO RACE 2 (18 LAPS – 72.20 Km)
14:50 – 15:05 EN PRO Podium Ceremony